Företagsflytt

Företagsflytt & kontorsflytt i Stockholm

Ska ditt företag flytta? Vi utgår från Södertälje och flyttar ditt kontor så långt som du behöver. Vare sig det är inom Stockholm eller ner till Paris så löser vi det.

Företagsflytt i alla storlekar

Förutom att erbjuda flytthjälp till företag så flyttar vi även åt privatpersoner. Inget uppdrag är för stort eller litet för oss. Vi har bl.a. erfarenhet av att flytta hela kontorskomplex med arkiv och lager, till att flytta det lilla enmanskontoret. Vi har många bilar i varierande storlekar, så vi kan med få undantag flytta hela din verksamhet på en dag. Behöver ni hjälp med packning, demontering, uppackning och ihop-montering så ordnar vi självklart det till en viss merkostnad. Ett tips inför en företagsflytt är att flytta på en helg så att du slipper driftstopp. Du väljer själv om du vill ha timtaxa eller fastpris när du ber om offert.

Kontakta oss

Har du frågor om hur en företagsflytt/kontorsflytt, eller för den delen en bohagsflytt, går till om du anlitar oss och vad det kostar? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss. Du når oss enklast via telefon 08-410 92 800 eller genom att maila till info@swedishmoving.se.

 

Information
Från
Till