Din flyttfirma i Åkersberga

Begär offert

Vi är en flyttfirma för dig i Åkersberga

Enligt oss ska en flytt vara rolig, men det är inte alltid det blir som man tänkt sig. Oftast innebär det en massa stress och man glömmer bort hur mycket förberedelser som krävs.
Vi på Swedish Moving är en seriös flyttfirma och vet vad som behövs göras för att se till att allting blir så smidigt som möjligt.

Vi har många års erfarenhet i branschen och gör alltid vårt yttersta för att upplevelsen ska bli mer positiv. Vi arbetar på rutiner vilket gör oss mer effektiva än de flesta flyttfirmorna.
Våra pålitliga och yrkesmässiga medarbetare vet hur allt ska struktureras för att förenkla hela flytten, medan du sparar tid till roligare saker i det hektiska vardagslivet.

Tveka inte på att kontakta oss – även om du är mitt uppe i en flytt så kan vi hjälpa till med de delar du önskar. Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt. Vi har kunskap samt erfarenhet för att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt.

Vad innebär flytthjälp av Swedish Moving?

Vi hjälper alla privatpersoner samt företag i Åkersberga med både små och stora flyttprojekt. Det finns inget uppdrag som är för stort eller litet för oss eftersom vi har all kapacitet och kunskap.
Vi har genomfört uppdrag med hela kontorskomplex med tillhörande arkiv samt lager, men även flyttat det lilla enmansbohaget.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Våra medarbetare arbetar varsamt med dina ägodelar eftersom vi vet att de ofta har ett större affektionsvärde än de faktiska priset, men givetvis är ni alltid försäkrade tillsammans med oss om olyckan skulle vara framme.

Dörr till dörr- även vid flytt utomlands

Ska du prova dina vingar utomlands och planerar en flytt?

Vi transporterar ditt bohag med egna bilar över hela Europa. Vi har alla tillstånd för transporter inom EU samt ECMC-tillstånd som godkänner flytt till länder utanför EU som tillexempel Norge och Schweiz. Vi har väldigt konkurrenskraftiga priser på utlandsflytt som urskiljer oss från andra flyttfirmor. Vid en utomlandsflytt ser vi självklart till att allt går till som vanligt och från dörr till dörr.

Kontakta oss
Vi skräddarsyr ett paket utefter dina behov samt önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Har du frågor om hur en flytt går till om du anlitar oss eller nyfiken på vad det kostar?
Tveka inte på att kontakta oss via telefon eller genom e-post.

Vi finns för att svara på dina funderingar!