Din flyttfirma i Årsta

Begär offert

Vi är en flyttfirma för dig i Årsta

När man förbereder en flytt är det viktigt att ha en struktur och plan för hur den ska genomföras. Det är vi på Swedish Moving experter på och ser alltid till att arbeta så effektivt som möjligt.
Genom att anlita oss på Swedish Moving kan vi lova att avlasta er det tyngsta arbetet samtidigt som ni kan ägna er åt roligare saker istället för att vara mitt uppe i stress och press.

Vi erbjuder ett brett sortiment samtidigt som vi är flexibla för att det alltid ska passa dig som kund. Vi har en bred erfarenhet och gör alltid vårt yttersta för att genomföra flytten på det smidigaste sättet.
Våra medarbetare hanterar alltid allting med största varsamhet men självklart är du alltid försäkrad tillsammans med oss, utifall olyckans skulle vara framme.

Om du står inför en flytt- eller ångrar att du inte tagit hjälp tidigare? Så tveka inte på att kontakta oss.
Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt. Vi har kunskap samt erfarenhet för att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt.

Vad innebär flytthjälp av Swedish Moving?

Vi hjälper alla och det spelar ingen roll om du som privatperson eller företag önskar våra tjänster. Vi gör ingen skillnad på våra kunder och erbjuder alltid vår bästa service. Det finns inget uppdrag som är för litet eller stort eftersom vi har alla redskap som krävs, egna bilar för transport och personalkapaciteten.

Vi har haft stora uppdrag som hela kontorskomplex med tillhörande arkiv samt lager, men även flyttat det lilla enmansbohaget.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi skräddarsyr alltid våra tjänster efter våra kunders behov och önskan. Det är även du som kund som bestämmer om du vill ha en offert skriven i timtaxa eller ett fastpris.

Swedish Moving- även vid flytt utomlands

Ska du flytta utanför Sveriges gränser men vet inte hur logistiken eller transporten ska gå till?
Då har du kommit helt rätt. Vi på Swedish Moving erbjuder våra tjänster även vid utomlandsflytt över hela Europa.

Vi har alla tillstånd som krävs vid transport och givetvis är dina ägodelar alltid försäkrade tillsammans med oss under hela frakten.

En annan bra sak är att vi har ett väldigt konkurrenskraftigt pris vid utomlandsflytt till skillnad från andra flyttfirmor. Kontakta oss om du vill ha tips & råd inför packningen!

Kontakta oss

Vi har många års erfarenhet i branschen och stor kompetens hos alla våra medarbetare, som dagligen gör ett fantastiskt arbete. Vi på Swedish Moving vågar påstå att vi har de bästa medarbetarna som med största varsamhet är vana vid hantering av värdefullt gods samt säkerhet.
Bor du i Årsta och står inför en flytt och har du frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss!