Din flyttfirma på Ekerö

Begär offert

En flyttfirma för dig på Ekerö

Med oss som yrkesmässig och erfaren flyttfirma avlastar vi dig med det tyngsta arbetet och underlättar hela projektet. För har man någon gång varit med vid en flytt, så vet man hur ansträngande och tidskrävande det kan vara. Vi har stor förståelse för att både tid och ork inte alltid räcker till, så hade det inte varit skönt att avlastas och ägna sin tid till något roligare i all vardagstress?

Vi på Swedish Moving finns här för att göra det enkelt för dig. Vi är en professionell och komplett flyttfirma med effektiv flytthjälp som även står till tjänst med flyttstäd.

Så tveka inte på att kontakta oss om du står inför en flytt- eller ångrar att du inte tagit hjälp tidigare? Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt. Vi har ett stort team med bred kompetens och ser till att er flytt blir både säkrare och smidigare.

Vad innebär vår flytthjälp?

Vi hjälper alla privatpersoner samt företag med både små och stora flyttprojekt. Vi tar oss an alla uppdrag och det finns inget som är för stort eller litet för oss eftersom vi har kapaciteten. Det gäller oavsett om det är ett helt kontorskomplex med arkiv och lager eller det lilla enmansbohaget, vi kan alltid stå till tjänst. 

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Det som är unikt för dig på Ekerö är att vi erbjuder hela paketet eller endast delar utav det. Vi skräddarsyr alltid våra tjänster utefter kundens behov och önskemål. Det spelar ingen roll om det gäller små hjälpmedel eller stora insatser eftersom vi alltid vill att ni ska känna er trygga och nöjda med oss som Er flyttfirma från start till mål.

Från start till mål – även vid flytt utomlands

Vi på Swedish Moving hjälper även till vid flytt utomlands över hela Europa men även utanför de gränserna. Vi har alla tillstånd som krävs vid transport och försäkringar som gäller även vid dessa uppdrag. Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser på utomlandsflytt vilket urskiljer oss från mängden och självklart ser vi till att allt går till som vanligt, och från dörr till dörr.
Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt.

Kontakta oss

Vi vågar påstå att vi har de bästa medarbetarna som med största varsamhet är vana vid hantering av värdefullt gods och tänker alltid på säkerheten först. Vi skräddarsyr ett paket utefter dina behov samt önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Bor du på Ekerö och är i behov av flytthjälp? Tveka inte på att kontakta oss på Swedish Moving!