England

Begär offert

Internationell flyttfirma

Genom att anlita en behörig flyttfirma som har koll på alla lagar och regler blir flytten utomlands tryggare. Vi utgår från Stockholm och flyttar dina ägodelar till England när du än behöver det. Våran tjänster består av en trygg service och du kan vara säker på att allt fungerar korrekt. En flytt utomlands upplevs ofta som besvärlig men med hjälp från oss blir processen lättare att genomföra. Personalen är pålitlig och våran kunskap sträcker sig 40 år tillbaka så ni kan garanteras säker hantering.

Utlandsflytt flyttfirma Swedish Moving AB

För att etablera sina rötter utanför Sverige krävs det att man har tillgång för eventuella tillstånd om flytten ska genomföras korrekt. En utlandsflytt till ett land som inte tillhör EU kräver papper och tillstånd som godkänner en export/import. Man behöver även ansöka om tillstånd för tullfrihet. Ska du däremot flytta inom EU behöver du som kund endast besitta ett gemenskaphetstillstånd. Självklart hjälper vi dig med processen för att underlätta och med våran långa erfarenhet blir ni försäkrad pålitlig rådgivning.

Mogen kunskap och anmärkningsvärd erfarenhet

Som auktoriserad flyttfirma tar vi vårat uppdrag på största allvar och hjälper dig oberoende av hur omfattande arbetet är. Med ansenlig kunskap som sträcker sig många år tillbaka samt fulländade försäkringar såväl inom Sverige som utanför kan vi säkerställa trygghet. Swedish Moving minimerar riskerna för att något oväntat ska inträffa vilket inte är lika självklart om du istället använder en obehörig flyttfirma utomlands.

Ni som kund får..

Ett prisvärt alternativ och professionellt bemötande för optimal flytthjälp. Vi står alltid redo att besvara eventuella frågor och funderingar och det finns ingen flyttfråga som vi inte besitter lärdom om. Förutom att frakta era tillhörigheter från Stockholm till England kan vi även erbjuda besiktning, packning, magasinering och flyttstädning för absolut tillgång. Flytten kan inte bli mer tillfreds än med oss så passa på att ta del av en offert redan idag.