Din flyttfirma i Enskede

Begär offert

Swedish Moving-  Flyttfirman för dig i Enskede

Vi är en expanderande flyttfirma och finns över hela Stockholm och nu även i Enskede. Vi har en lång och bred erfarenhet av branschen och gör alltid vårt bästa för att du som kund ska få bästa servicen.

Vi erbjuder många tjänster inom flytt och är alltid flexibla efter kundens behov. Vi erbjuder alltifrån helhetslösningar till endast delar, allt beroende på vad du som kund önskar. Vi skräddarsyr alltså efter kundens behov och önskemål för att leverera den bästa servicen för alla.

Planerar du inför en flytt – och vill ha tips och råd eller att någon hjälper er? Kontakta oss. Det spelar ingen roll om du är privatperson, kommer från ett företag eller ska flytta utomlands. Vi har vad som krävs!

Med vår flytthjälp är ni trygga

Känner du dig stressad inför en kommande flytt? Du kan vara lugn för du är långt ifrån ensam om att känna den pressen. Vi möter dagligen människor som har samma känslor och det är därför vi finns. Det är inte alltid enkelt att få ihop all planering och strukturering som krävs för att genomföra hela projektet så smidigt som möjligt. Vi hjälper till för att förbättra hela upplevelsen och avlasta med de tyngsta bitarna.

Vi tar oss an alla typer av flyttuppdrag oavsett om det handlar om en stor företagsflytt eller ett litet enmansbolag. Vi har personalkapacitet, alla redskap som kan tänkas behövas och våra egna bilar.

Några fördelar vi ser med vår flytthjälp:

  • Du får tips & råd
  • Vi har obegränsat med flyttkartonger
  • Inga onödiga stop i verksamheten eller privatlivet
  • Vi ordnar transport med våra egna bilar
  • Flyttstäd
  • Monteringshjälp

Från Enskede – till flytt utomlands

Har du planer på att flytta utomlands, men vet inte hur du ska lösa logistiken? Vi på Swedish Moving erbjuder alla våra tjänster vid utomlandsflytt över hela Europa.
Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att följa dina drömmar och tackar aldrig nej till ett uppdrag.

Vi har självklart alla tillstånd som krävs vid transport inom EU och även i de andra länderna som gränsar. Givetvis är dina ägodelar alltid försäkrade tillsammans med oss under hela transporten. Kontakta oss om du vill ha tips inför din packning eller andra råd som kan vara bra inför en utomlandsflytt.

Kontakta oss

Vi förstår att ägodelar ofta har ett större känslovärde än det faktiska priset och med oss kan ni känna er trygga. Våra medarbetare hanterar alla ägodelar med ytterst varsamhet och framförallt säkerhet både vid packning och transport.

Står du inför en kommande flytt och inte vet vilken ände du ska börja – kontakta oss omedelbart, så hjälper vi dig vidare!