Din flyttfirma i Farsta

Begär offert

Swedish Moving – en flyttfirma i Farsta

Om du planerar en flytt och känner dig stressad över att få ihop all logistik- Så kan vi på Swedish Moving erbjuda våra tjänster. Vi möter dagligen människor i exakt samma situation men det är därför vi finns.

Vi är en växande flyttfirma med många års erfarenhet i branschen och vi vet vad som krävs för att göra det så enkelt som möjligt för alla parter. Det spelar ingen roll om det gäller dig som privatperson, företag eller om det gäller en utomlandsflytt. Vi har all kapacitet som krävs och även kunskapen. Vi vill ge dig en mer positiv upplevelse och mer tid över åt annat.

Vi förstår att alla våra kunder inte har samma behov och skräddarsyr därför våra tjänster utefter varje enskild kund. Vi kan erbjuda helhetslösningar eller endast delar utav våra tjänster för att underlätta och minska stressen. Kontakta oss om du har frågor så hjälper vi dig vidare för att hitta en lösning som passar just dig.

Professionell flytthjälp för en trygg upplevelse

Vår största strävan är att genomföra flytten på det enklaste och smidigaste sättet för att bespara dig både tid- och energi. Det enda du behöver göra är att ge oss information så fixar vi resten, så som packning, transport eller det tråkiga flyttstädet.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttkartonger
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi vet också att många gånger har era saker ett större affektionsvärde än det faktiskta värdet och med oss kan du känna dig trygg med att våra medarbetare alltid ser till att flytten är varsam, men självklart har vi även försäkringar utifall det skulle hända en olycka.

Från Farsta – och ut i Europa

Kanske ska din flytt gå utanför Farstas gränser eller till och med Sveriges och är i behov av flytthjälp? Vi erbjuder även våra tjänster vid utomlandsflytt över hela Europa.

Vi har alla tillstånd som krävs vid transporten och givetvis är era ägodelar försäkrade tillsammans med oss under frakten. Våra chaufförer är väldigt skickliga och tar alltid den säkraste vägen till målet.

Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser som skiljer oss från andra flyttfirmor, vilket vi är väldigt stolta över. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!


Kontakta oss

Vi har hjälpt otroligt många kunder genom våra verksamma år i branschen och vår nöjda kundkrets är vi väldigt stolta över. Vårt mål är att alltid ge den bästa servicen för att kunna leverera en bättre flyttupplevelse. Med vårt breda tjänsteutbud och flexibla arbetssätt ordnar vi smidiga flyttar vart kunden än önskar. Med oss på Swedish Moving kan ni alltid känna er trygga!

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar kring din flytt, vi finns här i Farsta för dig!