Flytt Malta

Begär offert

PÅLITLIG FLYTTFIRMA MALTA

En flytt är alltid krävande men vid en utlandsflytt är kraven givetvis ännu högre om man vill att allt ska flyta på både smidigt och säkert. Vi på Swedish Moving AB har lång erfarenhet bakom oss från både större och mindre flyttuppdrag inom och utanför Sveriges gränser och vet därför säkert att vi kan leverera dig den hjälp du behöver. Vår personal har samtliga kvalifikationer och all behörighet som krävs för att ta dig och dina ägodelar till Malta på bästa sätt liksom god kännedom kring rådande regler.

Vi vet att en utlandsflytt kan upplevas problematisk, men vi ser till så att flytten blir enklare och genomförs regelrätt på ett smidigt och effektivt sätt. Swedish Moving är ett lönsamt alternativ till flytthjälp med professionell service för en optimal flytt. Att flytta behöver inte vara problematiskt eller onödigt slitsamt bara man har rätt hjälp och flyttfirma vid sin sida.

Professionell hjälp vid utlandsflytt

Vi har stor förståelse för att en flytt kan vara omständig och kännas besvärlig och erbjuder därför samtliga av våra kunder maximal hjälp med allt vad de behöver. Vi erbjuder allomfattande flyttjänster och håller oss lyhörda liksom flexibla för att möta just dina unika behov och anpassa oss efter dina tider.

För en smidig och säker flytt utomlands är planeringen A och O. Dels så behöver man känna till hur en flytt utanför Sverige genomförs på ett både effektivt och tryggt sätt, men det krävs också ytterligare tillstånd och behörigheter för att allt ska kunna göras regelrätt. Vi på Swedish Moving besitter alla de erforderliga kvalifikationer som krävs och har god kännedom kring kraven vid en utlandsflytt vilket bringar extra säkerhet under hela flyttprocessen.

Innan du flyttar till Malta

Påbörja förberedelserna inför flytten i god tid så att du säkert får med dig allt du behöver och har alla papper och tillstånd redo. Har du planer på att stanna på Malta i över ett år så måste du också meddela detta till Skatteverket så att de kan skriva ut dig från vår svenska bokföring. Detta innebär inte att du förlorar ditt svenska medborgarskap men det kan påverka sjukvårdskostnader och försäkringar etc. så kolla upp vad som gäller för just dig och din säkerhet innan du reser. Även försäkringskassan ska informeras om flytten oavsett om du behöver diskutera bidrag m.m. eller ej.

Innan du bosätter dig på Malta i förväntat längre än tre månader ska du också ha löst ett maltesiskt ID-kort som intygar ditt uppehållstillstånd och att du vistas i landet lagligt.

Kontakta skatteverket om du planerar en längre utlandsvistelse.
Kontrollera vilka försäkringar som gäller och om ny bör tilläggas.
Meddela försäkringskassan om din flytt.
Lös maltesiskt ID-kort
Avsluta alla nuvarande abonnemang för exempelvis telefon, el, tidningar, bredband etc.
Ska du söka jobb eller skola? Begär ut intyg från tidigare studier, kontakta banker och försäkringsbolag och be om utdrag från belastningsregistret.

Det är många saker att tänka på innan man är redo. Känns det stressigt eller ovisst hjälper vi dig givetvis med din planering och packning liksom vi finns här för att besvara potentiella frågor och reda ut problem som kan uppstå.

Swedish Moving – Din pålitliga flyttfirma

Swedish Moving är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder kunder i och utanför Sverige effektiv flytthjälp inkluderandes allt som kan behövas från planering och packhjälp till transport och slutstädning. Efter över många år i branschen vet vi vad som krävs för att underlätta vid samtliga typer av flyttuppdrag och anpassar oss oavkortat efter samtligas unika förutsättningar.

Funderar du på att flytta till Malta eller behöver du hjälp för att återvända hem till Sverige igen efter en tids boende utomlands? Tveka inte utan kontakta oss så ser vi till så att du och ditt bohag anländer tryggt och säkert oavsett vart du nu vill ta dig. Läs mer här.