Flyttfirma Gambia

Begär offert

Anlita en pålitlig flyttfirma till Gambia

Skall ni flytta till Gambia eller någon av de närstående länderna kan vi hjälpa er. Vi skicka regelbundet containrar till Gambia och har personal på plats som tar hand om godset. Vare sig ni vill skicka några kartonger eller en hel container så kan vi hjälpa er.

Det är viktigt att ni planerar i god tid och att ni är flexibla på datum då det är en tidskrävande process att skicka en container till Gambia. Har ni värdefullt gods kan vi också försäkra detta åt er. Vi ordnar er transport från dörr till dörr, även för närstående länder. Skicka bara ett meddelande via vårt kontaktformulär eller begär en offert så återkommer vi med priser och datum.

The smiling coast of Africa

Gambia har sedan många år varit ett populärt turistmål och har därför resulterat i att många svenskar flyttat dit eller har nära kontakter där. Kanske du har någon när eller kär där som du vill skicka saker till eller en bostad del av året. Behöver du skicka ner din bil till Gambia? Oavsett vad ni behöver transporterat kan vi ordna detta åt er.

Några saker att tänka på innan flytt

Planera i god tid så att ni säkert får ert gods i tid. Det kan ta många månader från vi hämtar ert gods tills de anländer i Banjul. Vill ni skicka saker till försäljning kontrollera vilket gods som är något värt i Gambia och vilka eventuella skatteregler och avgifter som kan tillkomma för t ex motorfordon.

Har du frågor om hur vår flytthjälp ser ut eller vill du veta mer om hur just vi som flyttfirma Gambia jobbar? Tveka inte på att kontakta oss via telefon 08-410 92 800 eller genom mail till info@swedishmoving.se