FÖNSTERPUTS

Fönsterputs

Önskar du hjälp med fönsterputs? Att putsa fönster kan vara tidsödande och ibland även kännas svårt. Men med vår vana och kunniga personal är fönsterputsningen snabbt utförd utan att efterlämna något annat än blanka vackra fönster i ditt hem eller på arbetsplatsen efter sig. När du anlitar oss får du en trygg och serviceinriktad partner som aldrig nöjer sig med annat än bästa möjliga resultat. Är du nöjd så är vi nöjda.

Minimipriset ligger på tre (3) timmar, men det går utmärkt att dela tiden, och därmed även kostanden, med någon i samma fastighet. Har ni förberett putsningen genom att rensa bort runt era fönster och sett till att det går enkelt att öppna och eventuellt delat dem inför fönsterputs mellan glasen, något som för övrigt inte behöver göras varje gång, kommer ni förvånas över hur snabbt och lätt det går. Vi utför fönsterputs till fasta priser men då det kommer till skyltfönster eller lite större arbeten sänder vi offert. Detta för att du ska få ett fast pris att förhålla dig till redan innan arbetet är utfört.

Låt oss putsa dina fönster

Är det dags att ta hjälp med den tidskrävande fönsterputsningen? Låt oss ta hand om dina fönster och få en bättre vy ut. För att få en kostnadsfri offert rekommenderar vi att du fyller i vårt smidiga kontaktformulär. Har du frågor kring oss eller våra tjänster? Då är du välkommen att ringa oss på 08-410 92 800 eller maila direkt till info@swedishmoving.se så svarar vi så snart vi kan. Varmt välkommen till oss på Swedish Moving AB!