Din flyttfirma i Gnesta

Begär offert

Vi är en flyttfirma för dig i Gnesta

Vi på Swedish Moving är en professionell flyttfirma för dig i Gnesta som har många års erfarenhet i branschen och vet hur krävande en flytt kan vara. Vi finns här för att göra det enkelt för dig!

Det krävs en hel del planering och strukturering vilket emellanåt kan kännas övermäktigt, men vi kan lova er att genom att anlita vår flytthjälp besparar du dig både energi- och tid.
Vi arbetar snabbt, rutinerat och smidigt för att du ska få den bästa upplevelsen och kunna fokusera på det nya som väntar.

Så tveka inte på att kontakta oss om du står inför en flytt- eller ångrar att du inte tagit hjälp tidigare? Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt.

Vad innebär flytthjälp av Swedish Moving?
Vi erbjuder vår flytthjälp och andra tjänster såsom flyttstäd till alla. Oavsett om du är privatperson eller kommer från ett företag. Det spelar heller ingen roll om uppdraget är stort eller litet eftersom vi är en stor firma med mycket kapacitet- och framförallt kompetensen.

För oss är det viktigt att ha en god kommunikation och vi ser alltid till att vi håller det vi lovar. För oss är det viktigast att du som kund känner dig trygg och framförallt nöjd.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi erbjuder helhetslösningar eller enbart delar och eftersom vi är flexibla skräddarsyr vi alltid utefter kundens behov samt önskemål och det är kunden som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Oavsett om det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser så vill vi att ni alltid ska känna er trygga och nöjda med oss hela vägen från dörr till dörr. Vi tummar aldrig på vår service och ser alltid till att utföra alla våra uppdrag med största noggrannhet.

Swedish Moving – även vid flytt utomlands

Har du funderingar på att flytta utomlands men inte vet hur du ska lösa logistiken? Då har du hittat helt rätt eftersom vi även erbjuder våra tjänster vid flytt över hela Europa. Vi har självklart alla tillstånd som krävs och givetvis är du försäkrad under resan.
Våra priser är väldigt konkurrenskraftiga vid utomlandsflytt, vilket skiljer oss från andra flyttfirmor i branschen. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

Vi vågar påstå att vi har de bästa medarbetarna som med största varsamhet är vana vid hantering av värdefullt gods och tänker alltid på säkerheten först. Vi skräddarsyr ett paket utefter dina behov samt önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Bor du på Gnesta och är i behov av flytthjälp? Tveka inte på att kontakta oss på Swedish Moving!