Din flyttfirma i Hägersten

Begär offert

Vi är flyttfirman för dig i Hägersten

Vi är en stor flyttfirma som är väldigt seriösa med vår service. Vi ser alltid till kundens behov och levererar skräddarsydda lösningar efter önskemål. Vi har stor erfarenhet från alla olika flyttuppdrag och genomför allt med största varsamhet.

Har man någon gång deltagit vid en flytt, så vet man hur ansträngande det kan vara och framförallt tidskrävande. Genom att anlita oss som erfaren flyttfirma avlastar vi dig med det tyngsta arbetet och underlättar hela flytten.

Känner du dig stressad inför din flytt eller är mitt uppe i en, – så tveka inte på att kontakta oss. Vi finns här oavsett om det gäller privatpersoner, företag eller utomlandsflytt. Vi har ett stort professionellt team med bred kompetens som ser till att hela flytten blir så smidig som möjligt.

Mer effektivt med vår flytthjälp

Vi finns för alla typer av flyttuppdrag och vet hur man planerar och strukturerar inför en flytt för att på smidigaste sätt komma i mål.

Vi har personalkapaciteten, egna bilar och de eventuella redskap som behövs för att genomföra uppdraget på det mest effektivaste sättet. Det enda vi behöver från er är information om vad som ska göras.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi vet att ägodelar ibland har ett större affektionsvärde än det faktiska priset och våra medarbetare utför alltid sitt arbeta med stor varsamhet. Trots det så är våra kunder alltid försäkrade tillsammans med oss under hela uppdraget för att ge en extra trygghet.

Från Hägersten – till flytt utomlands

Vi är ett stort företag och erbjuder även våra tjänster vid utomlandsflytt över hela Europa. Vi har alla tillstånd som krävs vid transport och givetvis är dina ägodelar alltid försäkrade tillsammans med oss under frakten. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster är du självklart varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Du når oss lättast via telefon eller e-mail och vi svarar så fort vi kan!