Din flyttfirma i Hammarby Sjöstad

Begär offert

En professionell flyttfirma i Hammarby Sjöstad

Swedish Moving är en växande och seriös flyttfirma som har många års erfarenhet från branschen. Vi vet hur man genomför en flytt så smidigt som möjligt. Vi erbjuder våra tjänster till alla och det spelar ingen roll om du är privatperson, ett företag eller planerar en utomlandsflytt.
Vi har vad som krävs för både stora och små uppdrag.

För oss är service väldigt viktigt och för att möta alla kunders olika behov, skräddarsyr vi alla våra tjänster för att leverera den bästa upplevelsen.

Det är enkelt att anlita oss och vi arbetar väldigt effektivt för att undvika avbrott i verksamheten eller i ditt privatliv. Vi kan bistå med allt från flyttkartonger, transport och flyttstäd.

Professionell flytthjälp – Swedish Moving

Genom att anlita oss blir hela din flytt avsevärt mycket enklare, det enda du behöver göra är att ge oss informationen. Det innebär att du sparar både tid- och energi och kan koncentrera dig på sådant som faktiskt är roligt, som den nya adressen.

Några av fördelarna med att anlita vår flytthjälp;

  • Du får tips & råd
  • Vi har obegränsat med flyttkartonger
  • Inga onödiga stop i verksamheten eller privatlivet
  • Vi ordnar transport med våra egna bilar
  • Flyttstäd
  • Monteringshjälp

Vi är väl medvetna om att en del ägodelar har ett större personligt värde än den faktiska kostnaden och därför vill vi att du ska känna dig trygg med oss. Våra medarbetare hanterar alltid allting varsamt, men självklart har vi försäkringar utifall olyckan skulle vara framme.

Hammarby Sjöstad – till flytt utomlands

Kanske ska din flytt gå utanför Hammarby Sjöstads gränser eller till och med Sveriges och är i behov av flytthjälp? Vi erbjuder även våra tjänster vid utomlandsflytt över hela Europa.

Vi har alla tillstånd som krävs vid transporten och givetvis är era ägodelar försäkrade tillsammans med oss under frakten. Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser som skiljer oss från andra flyttfirmor.

Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

Vi är väldigt måna om att ge god service för att kunna leverera en helhet där både kund och vi som flyttfirma kan känna oss nöjda. Våra medarbetare hanterar alltid allting med största varsamhet för att du som kund ska känna dig trygg med oss. De är experter på att packa och bära tunga lass, allt sådant som du slipper när du väljer att använda vår flytthjälp.

Står du inför en kommande flytt och inte vet vilken ände du ska börja – kontakta oss omedelbart, så hjälper vi dig vidare!