Din flyttfirma i Haninge

Begär offert

Vi är en flyttfirma för dig i Haninge

Om ni letar efter en erfaren och effektiv flyttfirma och bor i Haninge – då har ni hittat helt rätt!
Vi på Swedish Moving har varit många år i branschen och har bred kunskap av vad som krävs vid en flytt. Det krävs en hel del planering samt strukturering vilket vi förstår kan kännas övermäktigt men vi kan lova er att genom att anlita vår flytthjälp så besparar du dig både energi- och tid.
Vi arbetar snabbt, rutinerat och smidigt för att du ska få den bästa upplevelsen och kunna fokusera på det nya som väntar.

Så tveka inte på att kontakta oss om du står inför en flytt- eller ångrar att du inte tagit hjälp tidigare? Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt.

Vad innebär flytthjälp hos Swedish Moving?

Genom att ta hjälp av oss som flyttfirma får du många fördelar och vi erbjuder vår flytthjälp till både privatpersoner samt företag. Det finns inget uppdrag som är för litet eller för stort eftersom vi har all kapacitet som krävs -och viktigast av allt, kunskapen.

Vi tar oss an uppdrag med hela kontorskomplex med tillhörande arkiv samt lager, men även det lilla enmansbohaget. Oavsett vilket så gör vi ingen skillnad på vår service!

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi förstår att alla våra kunder kanske inte har samma behov och skräddarsyr därför våra paket utefter önskemål. Det spelar ingen roll om det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser för vi vill alltid att ni ska uppleva den bästa servicen, tryggheten och vara nöjda med oss som flyttfirma.

Vi hjälper även till vid flytt utomlands

Vi på Swedish Moving går utanför många flyttfirmors gränser och erbjuder våra tjänster för utomlandsflytt. Vi har självklart alla tillstånd som krävs vid dessa uppdrag och givetvis är ni försäkrade tillsammans med oss. Vi har väldigt konkurrenskraftiga priser på utomlandsflytt, vilket urskiljer oss från mängden och självklart ser vi till att allt går till som vanligt från start till mål.
Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt.

Kontakta oss

Vi vågar påstå att vi har de bästa medarbetarna som med största varsamhet är vana vid hantering av värdefullt gods och tänker alltid på säkerheten först. Vi skräddarsyr ett paket utefter dina behov samt önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar, vi finns här på Haninge för dig!