Hemstäd

Hemstäd enligt dina behov

Swedish Moving AB började med sin städverksamhet under våren 2009 och då främst med flyttstädningar. Under åren har vi vidareutvecklats och idag erbjuder vi även hemstäd till ett konkurrenskraftigt pris både med fasta abonnemang och vid enstaka tillfällen. Vid fasta abonnemang kommer vi hem till dig och städar några gånger i månaden på fasta dagar, eller ett fast antal timmar åt gången, allt efter ditt och din bostads behov. Minimitiden är dock tre (3) timmar, men det går även bra att dela hemstäd med någon granne om så önskas. Vilket ger dig som kanske inte bor så stort möjligheten att också få njuta av ett städat hem utan att behöva utföra den själv.

Det går även utmärkt att boka oss för städning hemma vid enstaka tillfällen. Det kan exempelvis vara vid den stora vårstädningen, till utrensning av ert garage eller förråd eller varför inte låta oss sköta din flyttstädning? Du kan boka en prova-på städning och upptäcka glädjen över att själv slippa utföra städningen hemma. För att du som kund ska känna dig trygg sänder vi samma personal vid varje tillfälle, vilket även ökar kvalitén på varje utfört hemstäd.

Anlita oss för städning hemma

Vill du också få ett rent och trivsamt hem att slappna av i? Vi erbjuder kostnadsfria offerter för dig som är intresserad. Du kan välja mellan timtaxa eller fast pris.
För offert rekommenderar vi att du fyller i vårt kontaktformulär, men du når oss även via telefon 08-410 92 800 eller genom att maila till info@swedishmoving.se.
Varmt välkommen till oss på Swedish Moving AB!