Din flyttfirma i Huddinge

Begär offert

Vi är en flyttfirma för dig i Huddinge

Innan en flytt så är det mycket som ska ordnas innan flyttlasset går till den nya adressen. Vi vet hur mycket tid- och planering som krävs och inte minst energi. Genom att anlita oss på Swedish Moving kan vi lova att avlasta er det tyngsta arbetet samtidigt som ni kan ägna er åt roligare saker istället för att vara mitt uppe i stress och press.

Det är enkelt att anlita oss som flyttfirma-  och vi erbjuder ett brett sortiment samtidigt som vi är flexibla för att det alltid ska passa dig som kund.

Så tveka inte på att kontakta oss om du står inför en flytt- eller ångrar att du inte tagit hjälp tidigare? Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt. Vi har kunskap samt erfarenhet för att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt.

Vad innebär flytthjälp av Swedish Moving?
Vi erbjuder alla tjänster inom flytt och det spelar ingen roll om du är privatperson eller ett företag, vi hjälper alla. Det finns inget uppdrag som är för stort eller litet för oss eftersom vi har kapaciteten och allra viktigaste – kompetensen.

Vi har haft stora uppdrag som hela kontorskomplex med tillhörande arkiv samt lager, men även flyttat det lilla enmansbohaget.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi erbjuder helhetslösningar eller enbart delar och eftersom vi är flexibla skräddarsyr vi alltid utefter kundens behov samt önskemål och det är kunden som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Oavsett om det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser så vill vi att ni alltid ska känna er trygga och nöjda med oss hela vägen från dörr till dörr. Vi tummar aldrig på vår service och ser alltid till att utföra alla våra uppdrag med största noggrannhet.

Dörr till dörr- även vid flytt utomlands

Vi transporterar ditt bohag med egna bilar över hela Europa. Vi har alla tillstånd för transporter inom EU samt ECMC-tillstånd som godkänner flytt till länder utanför EU som tillexempel Norge och Schweiz. Vi har väldigt konkurrenskraftiga priser på utlandsflytt som urskiljer oss från andra flyttfirmor. Vid en utomlandsflytt ser vi självklart till att allt går till som vanligt och från dörr till dörr.

Kontakta oss

Vi har många års erfarenhet i branschen och stor kompetens hos alla våra medarbetare, som dagligen gör ett fantastiskt arbete. Vi på Swedish Moving vågar påstå att vi har de bästa medarbetarna som med största varsamhet är vana vid hantering av värdefullt gods samt säkerhet.
Bor du i Huddinge och står inför en flytt och har du frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss!