Din flyttfirma i Järfälla

Begär offert

Professionell flyttfirma för dig i Järfälla

Alla som har närvarat vid en flytt – vet hur tid-och energikrävande det kan vara. Det krävs en hel del planering och strukturering innan det går att genomföra och tålamodet kan ibland tryta. Men genom att anlita Swedish Moving, lovar vi en betydligt bättre upplevelse.

Efter många års erfarenhet i branschen, vet vi hur mycket stress och förlust det kan innebära för både privatpersoner som företag. Våra pålitliga och yrkesmässiga medarbetare vet hur allt ska struktureras för att effektivisera en hel flytt, medan du sparar tid till roligare saker i det hektiska vardagslivet.

Så tveka inte på att kontakta oss om du står inför en flytt- eller ångrar att du inte tagit hjälp tidigare? Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt. Vi har kunskap samt erfarenhet för att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt.
Vi vill göra allt så enkelt som möjligt för dig!

Vad innebär flytthjälp hos Swedish Moving?

Genom att ta hjälp av oss som flyttfirma i Järfälla, får du många fördelar och vi erbjuder vår flytthjälp till både privatpersoner samt företag. Det finns inget uppdrag som är för litet eller för stort eftersom vi har all kapacitet som krävs -och viktigast av allt, kunskapen.

Vi tar oss an alla typer av uppdrag och det spelar ingen roll om det är ett stort företag som ska flyttas eller det lilla ensamma bohaget. Oavsett vilket så gör vi ingen skillnad på vår service!

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

Vi förstår att alla våra kunder kanske inte har samma behov och skräddarsyr därför våra paket utefter önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert. Det spelar ingen roll om det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser för vi vill alltid att ni ska uppleva den bästa servicen, tryggheten och vara nöjda med oss som flyttfirma.

Swedish Moving – även vid flytt utomlands

Vi på Swedish Moving hjälper även till vid flytt utomlands över hela Europa men även utanför de gränserna. Vi har självklart alla tillstånd som krävs vid transport och givetvis är ni försäkrade tillsammans med oss. Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser på utomlandsflytt vilket skiljer oss från andra flyttfirmor. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

För att behålla vårt goda rykte och nöjda kundkrets arbetar ständigt med att alltid leverera de bästa upplevelserna hos oss och ser till att ge det lilla extra. Vi är väldigt stolta över vår verksamhet och kunderna är vårat kvitto på att vi gör det vi ska.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!