Din flyttfirma i Järna

Begär offert

Den perfekta flyttfirman för dig i Järna

Visst är det roligt att flytta och få börja om från start, men oftast är det inte lika exalterande att packa ned allting i flyttlådor och tänka på all logistik.

Det är mycket planering som krävs och oftast en hel del tungt arbete men det är därför vi på Swedish Moving finns, för att underlätta. Vi vet hur man genomför en flytt på det mest effektivaste och smidigaste sättet och dessutom besparar det dig både tid- och ork över till annat.

Vi har många års erfarenhet i branschen och våra yrkesmässiga medarbetare arbetar varsamt och flexibelt för att alltid möta kunden. Vi skräddarsyr våra tjänster för varje enskild kund eftersom vi förstår att alla inte har samma önskemål och vi vill alltid leverera den bästa servicen.

Planerar du inför en flytt – och vill ha tips och råd eller att någon hjälper er? Kontakta oss. Det spelar ingen roll om du är privatperson, kommer från ett företag eller ska flytta utomlands. Vi har vad som krävs!

Med vår flytthjälp är ni trygga

Du är inte ensam om att känna stress inför en flytt – vi möter människor dagligen med samma känslor. Ibland blir flytten övermäktig och det kan vara en god idé att anlita flytthjälp.

Vi tar oss an alla typer av flyttuppdrag oavsett om det handlar om en stor företagsflytt eller ett litet enmansbolag. Vi har personalkapacitet, alla redskap som kan tänkas behövas och våra egna bilar.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttkartonger
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Från Järna – till flytt utomlands

Planerar en utomlandsflytt och letar efter den optimala flyttfirman? Då har du kommit helt rätt. Vi på Swedish Moving hjälper gärna till vid utomlandsflytt över hela Europa.
Med oss kan du känna dig trygg eftersom vi har alla tillstånd som krävs vid transport och självklart är dina ägodelar alltid försäkrade tillsammans med oss. Kontakta oss om du vill ha tips inför din packning eller andra råd som kan vara bra inför en utomlandsflytt.

Kontakta oss

Vi är en seriös flyttfirma och förstår att affektionsvärdet ofta är större än det faktiska värdet. Våra medarbetare hanterar alltid allting ytterst varsamt samtidigt som du givetvis har en försäkring tillsammans med oss, utifall det skulle hända något.

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring våra tjänster- vi svarar på allting!