Din flyttfirma i Kista

Begär offert

Flyttfirman för dig i Kista

När man ska flytta så är det mycket mer jobb än vad man tror- varje gång. Har man någon gång varit med vid en flytt så vet man att det krävs en hel del planering. Vad ska packas ned var och vad bokar vi transporten? Vi på Swedish Moving är en växande flyttfirma som har många års erfarenhet. Vi hjälper dig med hela flytten eller endast det du vill. Vi finns för att ge din flytt en mer positiv upplevelse!

Genom att anlita oss besparar du dig både tid- och ork samtidigt som du kan koncentrera dig på det som faktiskt är roligt vid en flytt, – den nya adressen.

Om du har funderingar kring en stundande flytt så hör av dig till oss för vi hjälper gärna dig med tips och råd inför packning eller tar över hela projektet om det känns övermäktigt. Det spelar ingen roll om det gäller företagsflytt, privata bohag eller utomlandsflytt. Vi har vad som krävs!

Flytthjälp i världsklass

Bor du i Kista och planerar en flytt, – då hjälper vi mer än gärna till!

Vi erbjuder alla våra tjänster och vid en stor flytt kan det göra enorm skillnad. Det finns inga uppdrag som vi inte klarar av och det spelar ingen roll om det gäller ett stort företag eller ett litet bohag som ska flyttas. Vi har alla redskap som behövs, egna bilar och fantastiska medarbetare.

Vi har förståelse för att alla inte har samma behov av tjänster när det kommer till flytt. Därför skräddarsyr vi alla paket utefter kundens önskan samtidigt som du bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttkartonger
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi vet också att många gånger har era saker ett större affektionsvärde än det faktiska värdet och med oss kan du känna dig trygg med att våra medarbetare alltid ser till att flytten är varsam, men självklart har vi även försäkringar utifall det skulle hända en olycka.


Från A till B – även vid flytt utomlands

Funderar du på att flytta utomlands eller redan har en inplanerad? Vi på Swedish Moving hjälper dig gärna med detta uppdrag. Vi erbjuder våra tjänster vid utomlandsflytt och över hela Europa.

Vi har alla tillstånd som krävs vid transporten och givetvis är era ägodelar försäkrade tillsammans med oss under frakten. Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser som skiljer oss från andra flyttfirmor. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss


Vi vågar påstå att vi har de allra bästa medarbetarna som alltid gör sitt yttersta för våra kunder. Vi är väldigt måna om att ge god service för att kunna leverera en helhet där både kund och vi som flyttfirma kan känna oss nöjda.

Står du inför en kommande flytt och inte vet vilken ände du ska börja – kontakta oss omedelbart, så hjälper vi dig vidare!