Kontorstädning

KONTORSSTÄD

Behöver ni hjälp med städning av ert kontor? Till en konkurrenskraftig kostnad erbjuder Swedish Moving AB städning av kontor i alla storlekar. Från det lilla kontoret hos enmansföretaget till kontorslandskapet hos det något större. Tillsammans med dig som kund sammanställer vi ett arbetsschema där det framgår vilka moment av kontorstäd som behöver göras dagligen, veckovis eller månadsvis. Allt för att vår kontorstäd hos er ska vara så effektivt som möjligt.

Ett välstädat kontor skapar trivsel och arbetsro för de anställda, och det är något som är värt att satsa på. För att ni på företaget ska få bästa möjliga service och kvalité på er kontorsstädning och känna er trygga, sänder vi samma personal varje gång så långt det är möjligt. Behöver ni hjälp med flyttstädning vid byte av lokaler sköter vi gärna om även detta. Någon gång per år behövs även fönster putsas, då lägger vi enkelt in det i er ordinarie kontorsstädning som en extra uppgift.

Vi har lång erfarenhet av alla typer av kontorstäd och kan även bistå med akutstädning vid behov. Detta gäller såväl på vardagar som på helger för er bekvämlighet.

Anlita oss för städning av ert kontor

Få ett städat och snyggt kontor som både du och din personal kan trivas och känna arbetsro i. Du kan välja mellan timtaxa eller fast pris. Önskar du en kostnadsfri offert rekommenderar vi att du fyller i vårt kontaktformulär.
Du kan även nå oss via telefon 08-410 92 800 eller via mail till info@swedishmoving.se om du har några frågor.

Varmt välkommen till oss på Swedish Moving AB!