Din flyttfirma i Kungsängen

Begär offert

En flyttfirma för dig i Kungsängen

Har man någon gång deltagit vid en flytt, så vet man hur ansträngande det kan vara och framförallt tidskrävande. Genom att anlita oss som erfaren flyttfirma avlastar vi dig med det tyngsta arbetet och underlättar hela flytten.

Vi på Swedish Moving har en lång och bred erfarenhet i branschen och tar alla våra uppdrag på stort allvar. Vi är måna om att ge den bästa servicen oavsett hur stort eller litet uppdrag vi antar oss.

Känner du dig stressad inför din flytt eller är mitt uppe i en, – så tveka inte på att kontakta oss. Vi finns här oavsett om det gäller privatpersoner, företag eller utomlandsflytt. Vi har ett stort professionellt team med bred kompetens som ser till att hela flytten blir så smidig som möjligt.

Mer effektiv med vår flytthjälp

Vi tar oss an alla uppdrag och det spelar ingen roll om det är ett stort företag som ska flyttas eller det lilla enmansbohaget. Vi har personalkapaciteten, egna bilar och de eventuella redskap som behövs för att genomföra uppdraget på det mest effektivaste sättet. Det enda vi behöver från er är information om vad som ska göras.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi förstår att alla inte har samma behov vid en flytt och därför är vi flexibla och skräddarsyr våra tjänster utefter varje enskild kund och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert. Vi ser alltid till kundens önskemål och vill alltid att ni ska känna er trygga och nöjda med oss som flyttfirma.  Vi lever för vårt goda rykte.

Från Kungsängen – till flytt utomlands

Vi är ett stort företag och erbjuder även våra tjänster vid utomlandsflytt över hela Europa. Vi har alla tillstånd som krävs vid transport och givetvis är dina ägodelar alltid försäkrade tillsammans med oss under frakten. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt.

Kontakta oss

Våra medarbetare gör alltid sitt yttersta och hanterar allt med största varsamhet för att du som kund ska känna dig trygg med oss som flyttfirma.

Bor du i Kungsängen och är i behov av flytthjälp? Tveka inte på att kontakta oss på Swedish Moving!