Din flyttfirma i Kungsholmen

Begär offert

Swedish Moving – En flyttfirma för dig på Kungsholmen

Vi är en växande flyttfirma och finns över hela Stockholms län och nu även på Kungsholmen. Vi har många års erfarenhet i branschen och vet vad som krävs för att en flytt ska bli så effektiv som möjligt. Våra yrkesmässiga medarbetare har rutin på alla tjänster vilket gör att allting blir smidigt och enkelt.

Vårt arbetssätt är flexibelt och vi erbjuder många tjänster, både hela paket eller delar. Allt formas efter kundens behov och önskemål för att kunna erbjuda den bästa lösningen för varje enskild kund.

Om du står inför en kommande flytt – tveka inte på att kontakta oss. Vi hjälper dig från start till mål, så effektivt som möjligt. Det spelar ingen roll om du är privatperson, kommer från ett företag eller planerar en utomlandsflytt. Vi har vad som krävs!

Flytthjälp för en trevligare upplevelse

Vi vet hur stressande det kan vara att genomföra en flytt, med allt vad planering och logistik innebär. Vi möter dagligen människor med dessa känslor och det är därför vi finns. För att förbättra hela upplevelsen av flytten och avlasta våra kunder med de tyngsta bitarna.

Det finns inga uppdrag vi inte klarar av, oavsett om det handlar om en stor företagsflytt med tillhörande lager eller ett litet enmansbohag. Vi har kapaciteten, våra egna bilar och fantastiska medarbetare som gör allt för att fullfölja hela uppdraget.

Några fördelar vi ser med vår flytthjälp:

  • Du får tips & råd
  • Vi har obegränsat med flyttkartonger
  • Inga onödiga stop i verksamheten eller privatlivet
  • Vi ordnar transport med våra egna bilar
  • Flyttstäd
  • Monteringshjälp

Från A till B – även vid flytt utomlands

Kanske ska din flytt gå utanför Sveriges gränser och är i behov av flytthjälp? Vi erbjuder även våra tjänster vid utomlandsflytt över hela Europa.

Vi har alla tillstånd som krävs vid transporten och givetvis är era ägodelar försäkrade tillsammans med oss under frakten. Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser som skiljer oss från andra flyttfirmor. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

Vi är väldigt måna om att ge god service för att kunna leverera en helhet där både kund och vi som flyttfirma kan känna oss nöjda. Vi är väldigt stolta över vår goda kundkrets och ser det som ett kvitto på att vi gör någonting bra.

Står du inför en kommande flytt och inte vet vilken ände du ska börja – kontakta oss omedelbart, så hjälper vi dig vidare!