Din flyttfirma på Lidingö

Begär offert

Vi är en flyttfirma för dig på Lidingö

Om ni letar efter en erfaren och effektiv flyttfirma och bor på Lidingö – då har ni hittat helt rätt!
Vi på Swedish Moving är en effektiv, rutinerad och strukturerad flyttfirma som står till tjänst med helhetslösningar där även flyttstäd finns att erbjuda.

Vi vet hur mycket stress det kan innebära både för privatpersoner som företag vid en flytt. Vi finns här för att göra det enkelt för dig och våra yrkesmässiga medarbetare gör så att du sparar tid-och energi till roligare saker i vardagslivet.

Så tveka inte på att kontakta oss om du står inför en flytt- eller ångrar att du inte tagit hjälp tidigare? Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt. Vi har kunskap samt erfarenhet för att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt.

Vad innebär flytthjälp av Swedish Moving?

Vi hjälper alla privatpersoner samt företag med både små och stora flyttprojekt. Det finns inget uppdrag som är för stort eller litet för oss eftersom vi har all kapacitet och kunskap.
Vi har genomfört uppdrag med hela kontorskomplex med tillhörande arkiv samt lager, men även flyttat det lilla enmansbohaget.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi förstår att alla våra kunder kanske inte har samma behov och skräddarsyr därför våra paket utefter önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert. Det spelar ingen roll om det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser för vi vill alltid att ni ska uppleva den bästa servicen, tryggheten och vara nöjda med oss som flyttfirma.

Dörr till dörr- även vid flytt utomlands

Vi transporterar ditt bohag med egna bilar över hela Europa. Vi har alla tillstånd för transporter inom EU samt ECMC-tillstånd som godkänner flytt till länder utanför EU som tillexempel Norge och Schweiz. Vi har även försäkringar för säkerhetsskull om olyckan är framme.
Vi har väldigt konkurrenskraftiga priser på utlandsflytt som urskiljer oss från andra flyttfirmor och är du nyfiken på vad din flytt skulle kosta, så tveka inte på att höra av dig till oss för en offert.

Kontakta oss

Vi vågar påstå att vi har de bästa medarbetarna som med största varsamhet är vana vid hantering av värdefullt gods och tänker alltid på säkerheten först. Vi skräddarsyr ett paket utefter dina behov samt önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Bor du på Lidingö och är i behov av flytthjälp? Tveka inte på att kontakta oss på Swedish Moving!