MAGASINERING

Begär offert

Magasinering i Södertälje

Är du behov av magasinering antingen som privatperson eller åt ditt företag? Då kan vi hjälpa dig. Vi har ett perfekt läge för dig vars företag eller hem är beläget i Stockholm med omnejd. Vårt magasin ligger i Södertälje, vilket ger en i det närmaste ultimat kombination av närhet kontra kostnad.

Uppvärmt magasin

Vi har ett stort tempererat magasin i Almnäs utanför Södertälje där du kan hyra in dig för 120 kr/kvm/mån. Minsta debitering är 3 kvm och en månad, alltså 360 kr. Antalet kvadratmeter bedöms efter det att ditt gods är inlastat, så du betalar bara för exakt den yta du behöver. Vissa firmor tillämpar magasinering i trälådor med vissa volymer. Det gör inte vi, så du slipper betala för en halvfull låda och det viktigaste är att du slipper den dåliga luftcirkulation som trälådor medför, något som kan ge mögelangrepp.

Du ansvarar själv för försäkringen under magasineringen, vilket ofta enkelt går att lösa genom din hemförsäkring. Ring ditt försäkringsbolag och fråga vad som gäller med just dem.

Kontakta oss

Har du frågor om magasinering hos oss? Ring eller maila då till oss så svarar vi på dina frågor. Du når oss enklast via telefon 08-410 92 800 eller genom mail till info@swedishmoving.se.