Din flyttfirma i Nacka

Begär offert

En flyttfirma för dig i Nacka

Vi avlastar dig det tyngsta arbetet med hela flytten och underlättar hela projektet. Med våran erfarenhet efter alla år i branschen, har vi kunskap om vad som krävs för att effektivisera och göra flytten så smidig som möjligt.

Vi har stor förståelse för att tid och ork inte alltid räcker till – och vi erbjuder helhetslösningar eller endast delar, beroende på vad du som kund önskar. Det finns roligare saker att ägna sig åt i vår stressade vardag.

Vi på Swedish Moving finns här för dig i Nacka och strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt för kunden. Vår flyttfirma är professionell och komplett med alla våra tjänster vi erbjuder.
Så tveka inte på att kontakta oss om du står inför en flytt- eller ångrar att du inte tagit hjälp tidigare? Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt. Vi har ett stort team med bred kompetens och ser till att er flytt blir både säkrare och smidigare
.

Vad innebär vår flytthjälp?

Våra tjänster finns för alla såväl privatpersoner som företag och vi antar oss stora och små flyttprojekt. Det finns inget uppdrag som är för stort eller litet för oss eftersom vi har kapaciteten.

Vi förstår att alla våra kunder kanske inte har samma behov och skräddarsyr därför våra paket utefter önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert. Det spelar ingen roll om det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser för vi vill alltid att ni ska uppleva den bästa servicen, tryggheten och vara nöjda med oss som flyttfirma.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Swedish Moving – även vid flytt utomlands

Har du planer på att flytta utomlands? Isåfall har du hittat helt rätt.
Vi har väldigt konkurrenskraftiga priser och skiljer oss därmed från andra flyttfirmor.
Självklart har vi alla tillstånd som krävs för flytt utomlands och givetvis är ni försäkrade tillsammans med oss. Vi transporterar hela ditt bohag med våra egna bilar över hela Europa.
Tveka inte på att kontakta oss om du vill ha en offert för just ditt uppdrag!

Kontakta oss

Vi vågar påstå att vi har de bästa medarbetarna som med största varsamhet är vana vid hantering av värdefullt gods och tänker alltid på säkerheten först. Vi skräddarsyr ett paket utefter dina behov samt önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar, vi finns här i Nacka för dig!