Din flyttfirma i Nynäshamn

Begär offert

En flyttfirma för dig i Nynäshamn

Ska du flytta och vet inte vart du ska börja? Vi hjälper dig med allt från helhetslösning till enstaka delar i flytten. Vi strävar efter att göra din flytt så enkel som möjligt för att du ska få tid över till annat.

Vi på Swedish Moving har många års erfarenhet i branschen och arbetar alltid snabbt, rutinerat och effektivt för att göra din flytt så smidig som möjligt. Det är enkelt att anlita oss som flyttfirma-  och vi erbjuder ett brett sortiment samtidigt som vi är flexibla för att det alltid ska passa dig som kund.

Så tveka inte på att kontakta oss om du står inför en flytt- eller ångrar att du inte tagit hjälp tidigare? Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt. Vi har kunskap samt erfarenhet för att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt.

Vad innebär flytthjälp av Swedish Moving?

Vi hjälper alla privatpersoner samt företag i Nynäshamn med både små och stora flyttprojekt. Det finns inget uppdrag som vi inte tar oss an, eftersom vi har all kapacitet och kunskap.
Vi har genomfört uppdrag med hela kontorskomplex med tillhörande arkiv samt lager, men även flyttat det lilla enmansbohaget.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor och packning
  • Packning & demontering
  • Transport med våra egna bilar
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi erbjuder hela paketet, men det som gör oss unika för dig i Nynäshamn, är att vi skräddarsyr våra erbjudanden till varje enskild kund utefter dina behov. Vare sig det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser vill vi att ni alltid ska känna er trygga och nöjda med oss i absolut alla led från start till mål.

Swedish Moving – även vid flytt utomlands

Om du ska flytta utomlands hjälper vi gärna till och erbjuder samma tjänster som vid inlandsflytt. Vi hjälper till med utomlandsflytt över hela Europa. Självklart har vi alla tillstånd som krävs och givetvis är dina ägodelar försäkrade under hela resan tillsammans med oss.
Våra priser är väldigt konkurrenskraftiga vid utomlandsflytt, vilket skiljer oss från andra flyttfirmor i branschen. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

Vi är en erfaren flyttfirma som alltid sätter kunden i fokus och för oss är det viktigt med god kommunikation och att vi uppfyller vad vi lovar. Våra medarbetare är professionella och hanterar alla ägodelar med största varsamhet. Vi skräddarsyr ett paket utefter dina behov samt önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller funderingar, vi ställer upp och svarar på allt och ger gärna tips och råd inför kommande flytt!