Din flyttfirma i Österåker

Begär offert

Flyttfirman för dig i Österåker

Innan ett flyttlass går är det mycket som ska planeras och utföras. Ibland tar det veckor att förbereda men det allra tyngsta arbetet kommer den dagen då allt ska flyttas från punkt A till B.
Genom att anlita Swedish Moving har du möjligheten att slippa alltihopa eller delar av flytten för att kunna fokusera på det nya och roliga.

Det är lätt att anlita oss och vi arbetar flexibelt för att kunna anpassa oss till alla våra kunder. Vi kan bistå med allt från flyttkartonger, transport och flyttstäd. Det spelar heller ingen roll om du kommer från ett företag, privatperson eller vill göra en utomlandsflytt. Vi har vad som krävs!

Flytthjälp med kvalité

Står du inför en kommande flytt? – Vi hjälper dig mer än gärna!

Genom att anlita oss får du precis som du vill ha det. Vi skräddarsyr alla våra paket för att möta kundens behov och önskemål. Det spelar ingen roll om det gäller en stor företagsflytt eller ett litet bohag för vi har alla redskap, våra egna bilar och fantastiska medarbetare.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttkartonger
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi på Swedish Moving är väldigt noga med att våra kunder ska känna sig trygga ihop med oss. Många gånger är affektionsvärdet större än det faktiska värdet och därför hanterar vi allting väldigt varsamt. Om olyckan mot all förmodan skulle vara framme är våra kunders ägodelar alltid försäkrade hos oss.

Från Österåker – och ut i Europa

Har du en spännande utomlandsflytt planerad men vet inte riktigt hur den ska gå till? Vi erbjuder även våra tjänster för flytt utomlands över hela Europa. Vi har väldigt konkurrenskraftiga priser som skiljer oss från andra flyttfirmor och så vill vi ha det. Vi har självklart alla tillstånd som krävs vid transport och givetvis är dina ägodelar försäkrade under transporten. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

Vi på Swedish Moving sätter alltid våra kunder i första hand och för att behålla vårt goda rykte och nöjda kundkrets, ser vi alltid till att leverera de bästa upplevelserna hos oss.
Kontakta oss om du har frågor eller funderingar, så tar vi det därifrån!

Det är lätt att anlita oss och väldigt prisvärt. Vi arbetar med ett brett sortiment och är flexibla för att det alltid ska passa dig som kund. Vi kan bistå med allt ifrån flyttkartonger till helhetslösningar. Är ni nyfikna på att höra mer om våra tjänster så tveka inte på att höra av er och berätta era behov och önskemål, så kan vi tillsammans ta fram den perfekta lösningen för dig.

Vi kan erbjuda alltifrån flyttkartonger, transport, uppackning samt montering och självklart flyttstäd som man lämnar bakom sig. För företag innebär vår flytthjälp att man inte behöver belasta sina anställda och minimerar kostnaden för avbrott i verksamheten samt produktion under flytten. Privatpersoner kan helt fokusera på sina nya hem och behöver inte bo i flyttlådor en längre tid och låta livet stå på vänt. Vi tar hand om de tyngsta delarna medan ni ägnar er åt roligare saker.