Din flyttfirma på Östermalm

Begär offert

Swedish Moving – en flyttfirma för dig på Östermalm

Känner du dig stressad över att få ihop all logistik inför din flytt?
Låt oss på Swedish Moving ta över hela projektet eller hjälpa till med delar av den för att få tid över till annat.

Vi har många års erfarenhet i branschen och vet vad som krävs för en effektiv och enkel flytt. Med vår expertis kommer du uppleva flytten som enkel och väldigt prisvärd.
För oss är din upplevelse viktig!

Flytthjälp med kvalité

Om man väljer att anlita Swedish Moving som flyttfirma ser vi alltid till att göra vårt yttersta för våra kunder. Vi skräddarsyr alla våra uppdrag tillsammans med kunden för att möta behov och önskemål. Det spelar ingen roll om det handlar om en stor eller liten flytt, vi klarar allt.

Det finns många fördelar med flytthjälp eftersom det besparar dig både tid- och energi till annat, som tillexempel den nya adressen. Oavsett om det gäller företag, privatperson eller utomlandsflytt så ställer vi alltid upp!

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttkartonger
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi på Swedish Moving är väldigt noga med att våra kunder ska känna sig trygga ihop med oss. Många gånger är affektionsvärdet större än det faktiska värdet och därför hanterar vi allting väldigt varsamt. Om olyckan mot all förmodan skulle vara framme är våra kunders ägodelar alltid försäkrade hos oss.

Från Östermalm – till utomlandsflytt

Ska du anta nya utmaningar och flytta utomlands? Vi på Swedish Moving erbjuder alla våra tjänster för flytt utomlands över hela Europa. Vi har våra egna bilar och de tillstånd som krävs vid transporten både i EU-länder och utanför. Givetvis är dina ägodelar försäkrade med oss under hela frakten utifall olyckan skulle vara framme.

Våra priser är väldigt pressade vilket gör att vi skiljer oss från andra flyttfirmor. Det är vi väldigt stolta över och kommer att fortsätta hålla ned kostnaderna. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

För oss är det viktigt med god service och möta våra kunder i deras behov. Vi har kunskapen och kapaciteten att hjälpa till vid alla typer av flyttuppdrag och vill att hela upplevelsen ska vara på topp. Våra medarbetare hanterar allting varsamt och har god rutin på deras arbeta, vilket gör att allting blir väldigt effektivt.

Kontakta oss om du har frågor, funderingar eller bara önskar tips inför din flytt!