Övriga Europa

Begär offert

Flyttfirma utomlands

Även fast din nästa adress landar utanför Sverige kan vi bringa dig flytthjälp. Med flyttservice från Swedish Moving ingår pålitliga tjänster där du som kund kan vara säker på att allting genomförs fackmannamässigt. Vår personal är tillämpade att flytta ägodelar från Stockholm till Europa men vi kan även hjälpa dig om du för nuvarande är stationerad någon annanstans i Sverige. Vi vet att en utlandsflytt vanligtvis uppfattas problematisk men med vår flytthjälp blir projektet enklare att slutföra.

Att etablera sig utanför Norden

När man ska sätta sina rötter utanför Sverige krävs tillstånd och behörigheter om allt ska genomföras korrekt. Gällande en flytt till ett Europeiskt land som inte besitter medlemskap i EU behöver du som konsument papper samt tillstånd för export/import. Det krävs även en acceptabel ansökan om tullfrihet. Ska ni däremot flytta till en nation medlem i EU är reglerna skonsammare så länge det finns tillgång för gemenskaphetstillstånd. Vi har god kännedom om dem befogenheter som behövs vilket medför en extra säker utlandsflytt.

Sakkunnig erfarenhet och kunskap

Vi hjälper villigt till med processen och tar alltid ärendet seriöst oberoende av omfattande resultat eller ej. Med tillgång till 40 års erfarenhet och kunskap samt fullständiga försäkringar såväl inom som utanför Sverige kan trygghet säkerställas. Vi minimerar ovissheten för att något icke önskvärt ska inträffa vilket man inte kan säkerställa om du anlitar en oberättigad flyttfirma utomlands.

Du som kund tillhandahåller..

Ett förmånligt alternativ och professionell support för optimala flyttjänster. Vi står alltid beredda för eventuella funderingar och frågeställningar som aldrig kan vara för svåra att besvara. Med oss blir transporten till Europa säker det kan vi gå i god för och vi kan även lösa besiktning, nedpackning, magasinering samt flyttstädning för ett komplett utbud. Att flytta kan inte bli trevligare än med oss så passa på att ta del av vårat kostnadsförslag redan nu.