Portugal

Begär offert

Internationell Flyttfirma Portugal

Även fast din nya adress hamnar utanför Sverige kan vi hjälpa dig med flytten. Med flyttjänster från Swedish Moving ingår en pålitlig service där du som kund kan vara säker på att allting utförs fackmannamässigt. Våran personal är behöriga att flytta ägodelar från Stockholm till Portugal men vi kan även hjälpa dig om du för nuvarande är bosatt någon annanstans i Sverige. Vi vet att en utlandsflytt ofta upplevs problematisk men med vår flytthjälp blir processen enklare att genomföra.

Att så nya skördar..

När man ska etablera sina rötter utanför Sverige krävs tillstånd och behörigheter om allt ska genomföras regelrätt. Angående en flytt till ett land som inte besitter medlemskap i EU behöver man som kund papper och tillstånd för import/export. Det krävs också en godkänd ansökan om tullfrihet. Ska ni däremot flytta innanför EU är reglerna skonsammare så länge det finns tillgång för ett gemenskaphetstillstånd. Vi besitter god kännedom om de erforderliga kvalifikationer som krävs vilket bringar en extra säker utlandsflytt.

Professionell erfarenhet och kunskap

Vi hjälper dig mer än gärna med processen och tar alltid uppgiften seriöst oberoende av hur omfattande arbetet är. Med hjälp av 40 års erfarenhet och kunskap samt fulländade försäkringar såväl inom som utanför Sverige kan vi säkerställa trygghet. Vi minimerar riskerna för att något icke önskvärt ska inträffa vilket man inte kan vara säker på om man nyttjar en oberättigad flyttfirma utomlands.

Du som kund tillhandahåller..

Ett lönsamt alternativ och professionell service för optimala flyttjänster. Vi står alltid redo när för eventuella frågeställningar och funderingar och det finns inga frågor gällande flytt som inte kan besvaras. Med oss blir transporten till Portugal säker det kan vi garantera på samma gång som vi även fixar besiktning, packning, magasinering samt flyttstädning för komplett tillgång. Att flytta kan aldrig bli roligare än med oss så passa på att delta i vårat kostnadsförslag redan idag.