Din flyttfirma i Salem

Begär offert

Vi är en flyttfirma för dig i Salem

Om du står inför en flytt och letar efter en effektiv städfirma i Salem- då har du hittat rätt!
Vi på Swedish Moving är en rutinerad och strukturerad flyttfirma som erbjuder alltifrån helhetslösningar till flyttstäd.

Vi vet hur mycket tid- och ork som krävs för att genomföra en flytt och därför hjälper vi till och avlastar för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Våra yrkesmässiga medarbetare är flexibla och väldigt effektiva vilket gör att du får tid över till annat.

Så tveka inte på att kontakta oss om du står inför en flytt- eller ångrar att du inte tagit hjälp tidigare? Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt. Vi har kunskap samt erfarenhet för att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt.

Vad innebär flytthjälp hos Swedish Moving?

Genom att ta hjälp av oss som flyttfirma i Salem, får du många fördelar och vi erbjuder vår flytthjälp till både privatpersoner samt företag. Det finns inget uppdrag som är för litet eller för stort eftersom vi har all kapacitet som krävs -och viktigast av allt, kunskapen.

Vi tar oss an alla typer av uppdrag och det spelar ingen roll om det är ett stort företag som ska flyttas eller det lilla ensamma bohaget. Oavsett vilket så gör vi ingen skillnad på vår service!

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttkartonger
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi förstår att alla våra kunder kanske inte har samma behov och skräddarsyr därför våra paket utefter önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert. Det spelar ingen roll om det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser för vi vill alltid att ni ska uppleva den bästa servicen, tryggheten och vara nöjda med oss som flyttfirma.

Från start till mål – även vid flytt utomlands

Vi på Swedish Moving hjälper även till vid flytt utomlands över hela Europa men även utanför de gränserna. Vi har alla tillstånd som krävs vid transport och försäkringar som gäller även vid dessa uppdrag. Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser på utomlandsflytt vilket urskiljer oss från mängden och självklart ser vi till att allt går till som vanligt, och från dörr till dörr.
Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt.

Kontakta oss

Vi på Swedish Moving vågar påstå att vi har de bästa medarbetarna som med största varsamhet är vana vid hantering av värdefullt gods samt säkerhet.
Vi skräddarsyr ett paket utefter dina behov samt önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Har du frågor om hur en flytt går till om du anlitar oss eller nyfiken på vad det kostar?
Tveka inte på att kontakta oss via telefon eller genom e-post.

Vi finns för att svara på dina funderingar!