Din flyttfirma i Sigtuna

Begär offert

Professionell flyttfirma för dig i Sigtuna

Det krävs en hel del planering med både logistik och vad som ska packas ned i flyttkartongerna. Vi på Swedish Moving förstår att stressen kan ta över och kan förstöra det som egentligen ska vara roligt – att just flytta till något nytt. Genom att anlita oss, lovar vi en betydligt bättre upplevelse.

Efter alla vår i branschen och all erfarenhet vi har samlat på oss så vet vi hur man på enklast och mest effektivt genom för en flytt från dörr till dörr. Våra pålitliga och yrkesmässiga medarbetare vet hur allt ska struktureras för att effektivisera en hel flytt, medan du sparar tid till roligare saker i det hektiska vardagslivet.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor kring din kommande flytt. Vi finns tillgängliga oavsett om det gäller privatpersoner, företag eller utomlandsflytt. Vi har allt som krävs för att göra din flytt så smidig och enkelt som möjligt medan du kan koncentrera dig på din nya adress.

Vad ingår i vår flytthjälp?

Det vi som flyttfirma erbjuder är många gånger ovärderligt för våra kunder i Sigtuna och ger så många fördelar till vardagslivet. Vi har en väldigt god rutin på våra tjänster, vilket gör att vi arbetar väldigt effektivt. Det finns inget uppdrag som är för litet eller för stort eftersom vi har all kapacitet och de bästa redskapen som krävs för en smidig flytt.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttkartonger
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi förstår att alla våra kunder kanske inte har samma behov och skräddarsyr därför våra paket utefter önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert. Det spelar ingen roll om det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser för vi vill alltid att ni ska uppleva den bästa servicen, tryggheten och vara nöjda med oss som flyttfirma.

Vi vet också att många gånger har era saker ett större affektionsvärde än det faktiskta värdet och med oss kan du känna dig trygg med att våra medarbetare alltid ser till att flytten är varsam, men självklart har vi även försäkringar utifall det skulle hända en olycka.

Från A till B – även vid flytt utomlands

Vi på Swedish Moving hjälper även till vid flytt utomlands över hela Europa men även utanför de gränserna. Vi har självklart alla tillstånd som krävs vid transport och givetvis är ni försäkrade tillsammans med oss. Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser på utomlandsflytt vilket skiljer oss från andra flyttfirmor. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

För att behålla vårt goda rykte och nöjda kundkrets arbetar ständigt med att alltid leverera de bästa upplevelserna hos oss och ser till att ge det lilla extra. Vi är väldigt stolta över vår verksamhet och kunderna är vårat kvitto på att vi gör det vi ska.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!