Din flyttfirma på Södermalm

Begär offert

En professionell flyttfirma på Södermalm

Swedish Moving är en seriös flyttfirma med många års erfarenhet i branschen och vet hur man gör en flytt så smidig som möjligt. Vi kan ta hand om hela flytten eller endast delar utav den, beroende på kundens behov. Vi skräddarsyr alla våra tjänster och erbjudanden efter kundens önskemål för att kunna leverera den bästa upplevelsen.

Det är enkelt att anlita oss och vi arbetar flexibelt för att ha möjligheten att anpassa oss. Vi kan bistå med allt från flyttkartonger, transport och flyttstäd. Det spelar heller ingen roll om du kommer från ett företag, privatperson eller vill göra en utomlandsflytt. Vi har vad som krävs!

Professionell flytthjälp – Swedish Moving

Om man är privatperson eller företag så finns det många fördelar med att anlita oss som flyttfirma. Vi gör allt vi kan för att allt ska flyta på och minska onödiga avbrott i verksamheten eller i privatlivet.

Vi hjälper till med alla bitarna från packning, transport, flyttstäd samt montering och allt du behöver göra är att ge oss informationen som behövs. Vi vill göra det så smidigt och enkelt som möjligt för dig.

Några av fördelarna med att anlita vår flytthjälp;

  • Du får tips & råd
  • Vi har obegränsat med flyttkartonger
  • Inga onödiga stop i verksamheten eller privatlivet
  • Vi ordnar transport med våra egna bilar
  • Flyttstäd
  • Monteringshjälp

Vi är väl medvetna om att en del ägodelar har ett större personligt värde än den faktiska kostnaden och därför vill vi att du ska känna dig trygg med oss. Våra medarbetare hanterar alltid allting varsamt, men självklart har vi försäkringar utifall olyckan skulle vara framme.

Från A till B – även vid flytt utomlands

Kanske ska din flytt gå utanför Södermalms gränser eller till och med Sveriges och är i behov av flytthjälp? Vi erbjuder även våra tjänster vid utomlandsflytt över hela Europa.

Vi har alla tillstånd som krävs vid transporten och givetvis är era ägodelar försäkrade tillsammans med oss under frakten. Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser som skiljer oss från andra flyttfirmor. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

Vi är väldigt måna om att ge god service för att kunna leverera en helhet där både kund och vi som flyttfirma kan känna oss nöjda.

Står du inför en kommande flytt och inte vet vilken ände du ska börja – kontakta oss omedelbart, så hjälper vi dig vidare!