Din flyttfirma i Södertälje

Begär offert

Din flyttfirma i Södertälje

Är det dags att flytta- och du vet inte hur du ska reda ut det? Vi på Swedish Moving hjälper dig med hela flytten från packning till transport och flyttstäd. Vi har flera års erfarenhet och vet vad som krävs för att underlätta och minska stressen både för privatpersoner som företag.

Inför en flytt krävs en hel del planering och strukturering och det tar mycket tid- och energi. Vi är en flyttfirma som vet hur det på smidigast vis ska gå till för att det ska bli så enkelt som möjlig, samtidigt som du kan koncentrera dig på det som är roligt.

Om du har frågor kring din kommande flytt, så tveka inte på att kontakta oss. Vi finns här för dig och hjälper dig gärna med tips och råd. Det spelar ingen roll om det gäller företagsflytt, privata bohag eller utomlandsflytt. Vi har allt som krävs!

Vad ingår i Swedish Moving´s flytthjälp?

Vi på Swedish Moving klarar av alla typer av flytt och det finns inget uppdrag som vi inte klarar av, oavsett om det gäller en stor kontorsflytt med tillhörande lager eller det lilla enmansbohaget. Vi är rustade med alla redskap, våra egna bilar och har all kapacitet.

Det finns inga kunder som har samma behov och därför arbetar vi väldigt flexibelt genom att erbjuda skräddarsydda paket som formas efter kundens önskan. Det är även du som kund som bestämmer om du vill ha en timtaxa eller ett fastpris när du ber om en offert.
Vi vill alltid att ni ska uppleva den bästa servicen, tryggheten och vara nöjda med oss som flyttfirma.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttkartonger
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi vet också att många gånger har era saker ett större affektionsvärde än det faktiskta värdet och med oss kan du känna dig trygg med att våra medarbetare alltid ser till att flytten är varsam, men självklart har vi även försäkringar utifall det skulle hända en olycka.


Från Södertälje – och ut i Europa

Har du en planerad utomlandsflytt men vet inte hur det ska gå till? Vi på Swedish Moving erbjuder även våra tjänster för flytt utomlands över hela Europa.
Vi har alla tillstånd som krävs vid transport och givetvis är dina ägodelar försäkrade under hela resan fram till din nya adress.


Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser som skiljer oss från andra flyttfirmor. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

Vi på Swedish Moving sätter alltid våra kunder i första hand och för att behålla vårt goda rykte och nöjda kundkrets, ser vi alltid till att leverera de bästa upplevelserna hos oss.
Vi gör din flytt enkel, smidig och väldigt effektiv för att du ska förlora så lite tid som möjligt i ditt privatliv eller i verksamheten.

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar, så hjälper vi dig självklart vidare!