Din flyttfirma i Sollentuna

Begär offert

En flyttfirma för dig i Sollentuna

Ska du flytta och vet inte vilken ände du ska börja? Då har du hittat helt rätt.
Vi på Swedish Moving har många års erfarenhet i branschen och vet hur stressen kan ta över, det som egentligen ska vara roligt. Genom att anlita oss, lovar vi en betydligt bättre flyttupplevelse och tid över till planeringen för din nya adress.

Vi kan planering och strukturering vilket gör att vi alltid arbetar så effektivt som möjligt för att flytten ska bli så smidig som möjligt för alla parter. Våra pålitliga och kompetenta medarbetare har ett rutinerat arbetssätt för att allt ska vara enkelt och smidigt medan du kan ägna dig åt annat.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor kring din kommande flytt. Vi finns tillgängliga oavsett om det gäller privatpersoner, företag eller utomlandsflytt. Vi har allt som krävs för att göra din flytt så smidig och enkelt som möjligt medan du kan koncentrera dig på din nya adress.

Vad ingår i vår flytthjälp?

Vi på Swedish Moving erbjuder många olika tjänster inom flytt som många gånger är ovärdeliga.
Våra medarbetare har en väldigt god rutin på våra tjänster, vilket gör att vi arbetar mycket effektivt. Det finns inget uppdrag som är för litet eller för stort eftersom vi har all kapacitet och de bästa redskapen som krävs för en smidig flytt.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttkartonger
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi förstår att alla våra kunder kanske inte har samma behov och skräddarsyr därför våra paket utefter önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Vi vet också att många gånger har era saker ett större affektionsvärde än det faktiskta värdet och med oss kan du känna dig trygg med att våra medarbetare alltid ser till att flytten är varsam, men självklart har vi även försäkringar utifall det skulle hända en olycka. Det spelar ingen roll om det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser för vi vill alltid att ni ska uppleva den bästa servicen, tryggheten och vara nöjda med oss som flyttfirma.

Swedish Moving – även vid flytt utomlands

Har du funderingar på att flytta utomlands men inte vet hur du ska lösa logistiken? Då har du hittat helt rätt eftersom vi även erbjuder våra tjänster vid flytt över hela Europa. Vi har självklart alla tillstånd som krävs och givetvis är du försäkrad under resan.
Våra priser är väldigt konkurrenskraftiga vid utomlandsflytt, vilket skiljer oss från andra flyttfirmor i branschen. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

Vi vågar påstå att vi har de bästa medarbetarna som med största varsamhet är vana vid hantering av värdefullt gods och tänker alltid på säkerheten först. Vi skräddarsyr ett paket utefter dina behov samt önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Bor du på Sollentuna och är i behov av flytthjälp? Tveka inte på att kontakta oss på Swedish Moving!