Din flyttfirma i Solna

Begär offert

Flyttfirman för dig i Solna

Ska du flytta och behöver hjälp? Isåfall har du hittat helt rätt!

Vi är en professionell flyttfirma i Solna som erbjuder alla tjänster som tillhör flytt- och flyttstäd. Det går åt mycket tid- och energi samt en hel del planering, men vi finns här för att göra det så enkelt som möjigt för dig.

Vi är experter på struktur och har ett rutinerat arbetssätt som gör att vi är effektiva för att du ska få den bästa upplevelsen samt kunna fokusera på det nya som väntar.

Vi har många års erfarenhet i branschen och ser alltid till att ge våra kunder den bästa servicen.

Så tveka inte på att kontakta oss om du står inför en flytt- eller ångrar att du inte tagit hjälp tidigare? Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt.

Vad innebär flytthjälp av Swedish Moving?

Vi gör alltid vad vi kan för att möta kundens behov och önskemål för att leverera den bästa upplevelsen. Vår flytthjälp inkluderar alla typer av tjänster som hör till så som tillexempel flyttstäd. Det spelar ingen roll om uppdraget är stort eller litet för vi har kapaciteten och framförallt kunskapen om alla typer av flyttprojekt.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi kan erbjuda helhetslösningar eller enbart delar och vi skräddarsyr alltid våra paket utefter kundens vilja och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Oavsett om det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser så vill vi att ni alltid ska känna er trygga och nöjda med oss hela vägen från dörr till dörr. Vi tummar aldrig på vår service och ser alltid till att utföra alla våra uppdrag med största noggrannhet.

Swedish Moving – även vid flytt utomlands

Har du funderingar på att flytta utomlands men inte vet hur du ska lösa logistiken? Vi erbjuder våra tjänster vid flytt över hela Europa och har självklart alla tillstånd som krävs och givetvis är du försäkrad under resan. Våra priser är väldigt konkurrenskraftiga vid utomlandsflytt, vilket skiljer oss från andra flyttfirmor i branschen. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

Vi är mycket väl medvetna om att era ägodelar många gånger har ett högre affektionsvärde än den faktiska kostnaden och det har vi stor respekt för. Våra medarbetare är alltid varsamma men självklart är ni även försäkrade tillsammans med oss, utifall olyckan skulle vara framme.

Bor du i Solna och är i behov av flytthjälp? Tveka inte på att kontakta oss på Swedish Moving!