Din flyttfirma i Spånga

Begär offert

Din flyttfirma i Spånga

Swedish Moving är en seriös och ambitiös flyttfirma som alltid gör sitt yttersta för kunden. Servicen är otroligt viktigt för oss eftersom vi alltid vill att upplevelsen med oss ska vara den bästa.

Vi vet hur krävande det kan vara med en flytt och hur mycket tid- och energi som går åt till endast planering. Hur ska allt packas, vad som ska slängas eller skänkas och hur ska transporten gå till?
Vi är ditt svar på alla dessa frågor och finns för dig i Spånga när som helst.

Vi har en lång erfarenhet och bred kompetens inom branschen och erbjuder alltifrån helhetslösningar till enstaka delar och allt skräddarsys efter kundens behov. 

Står du inför en kommande flytt, så tveka inte på att kontakta oss!

Swedish Movings flytthjälp finns för alla

Det spelar ingen roll om du kommer som privatperson, företag eller om det gäller en utomlandsflytt för vi tar oss an alla projekt. Oavsett om det handlar om en stor kontorsflytt eller det lilla enmansbohaget, vi har all kapacitet som behövs för alla flyttuppdrag.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi förstår att ägodelar ofta har ett större affektionsvärde än det faktiska priset och därför hanterar alla våra medarbetare allt med stor varsamhet. Självklart är alla våra kunder också försäkrade i samband med våra tjänster, utifall olyckan skulle vara framme.

Från Spånga- och ut i Europa

Planerar du en flytt utomlands så kan vi på Swedish Moving självklart hjälpa dig med detta uppdraget. Vi erbjuder vår utomlandsflytt över hela Europa och har alla tillstånd som krävs vid transport. Kontakta oss om du vill ha tips & råd inför packning!

Kontakta oss

Vi värnar om vår goda kundkrets och tummar aldrig på vår service oavsett om uppdraget är stort eller litet. För oss är det viktigt att din flyttupplevelse blir som du har tänkt dig och därför ser vi alltid till att hålla en rak kommunikation med våra kunder och gör precis som vi har utlovat.

Det är även du som kund som bestämmer om du vill ha offerten i timtaxa eller ett fastpris!

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster, så är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-mail. Vi återkopplar så fort vi kan!