Din flyttfirma i Täby

Begär offert

Swedish Moving – en flyttfirma i Täby

Om du står inför en flytt och känner dig stressad över att få ihop all logistik- så kan vi på Swedish Moving berätta för dig att du inte är ensam om att känna så. Efter alla våra år i brannschen har vi mött människor varje dag som känner precis likadant, men det är därför vi finns.

Vi vet vilken planering och strukturering som krävs för att göra flytten så effektiv och smidig som möjligt. Det spelar ingen roll om det gäller dig som privatperson, företag eller om det handlar om en stor eller liten flytt, för vi har kapaciteten och kunskapen.  Vi vill ge dig en mer positiv upplevelse av din flytt och bespara dig tid åt det som faktiskt är roligt, din nya adress!

Våra tjänster skräddarsys efter varje enskild kund och vi kan leverera en helhetslösning eller endast delar utav den – helt beroende på dina behov. Kontakta oss om du har frågor så hjälper vi dig vidare för att hitta en lösning som passar just dig.

Professionell flytthjälp för en trygg upplevelse

Alla som någon gång deltagit vid en flytt – vet hur krävande det kan vara. Vad som ska packas ned i flyttkartonger och vad som ska slängas eller skänkas. Hur man ska transportera sitt flyttlass och inte minst allt bärande och monterande. Sen det sista som kanske är en av det tråkigaste bitarna och som det oftast inte finns mycket energi kvar till, flyttstädet.

Vi hjälper till med alla bitarna från packning, transport, flyttstäd samt montering och allt du behöver göra är att ge oss informationen som behövs. Vi vill göra det så smidigt och enkelt som möjligt för dig.

Några av fördelarna med att anlita vår flytthjälp;

  • Du får tips & råd
  • Vi har obegränsat med flyttkartonger
  • Inga onödiga stop i verksamheten eller privatlivet
  • Vi ordnar transport med våra egna bilar
  • Flyttstäd
  • Monteringshjälp

Vi vet också att många gånger har era saker ett större affektionsvärde än det faktiskta värdet och med oss kan du känna dig trygg med att våra medarbetare alltid ser till att flytten är varsam, men självklart har vi även försäkringar utifall det skulle hända en olycka.

Från Täby – och ut i Europa

Har du en planerad utomlandsflytt men vet inte hur det ska gå till?
Vi på Swedish Moving erbjuder även våra tjänster för flytt utomlands över hela Europa.
Vi har alla tillstånd som krävs vid transport och givetvis är dina ägodelar försäkrade under hela resan fram till din nya adress.
Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser som skiljer oss från andra flyttfirmor. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!


Kontakta oss

Vi har hjälpt otroligt många kunder genom våra verksamma år i branschen och vår nöjda kundkrets är vi väldigt stolta över. Vårt mål är att alltid ge den bästa servicen för att kunna leverera en bättre flyttupplevelse. Med vårt breda tjänsteutbud och flexibla arbetssätt ordnar vi smidiga flyttar vart kunden än önskar. Med oss på Swedish Moving kan ni alltid känna er trygga!

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar kring din flytt, vi finns här i Täby för dig!