Din flyttfirma i Tumba

Begär offert

Professionell flyttfirma för dig i Tumba

Vi på Swedish Moving tycker att det ska vara roligt att flytta och därför erbjuder vi våra tjänster till er i Tumba. Överlåt det tyngsta och mest krävande till oss och vi lovar att din flytt aldrig kan bli smidigare.
Vi har flera års erfarenhet från branschen och har genomfört tusentals flyttprojekt runt om i Stockholm.

Vi är experter på att planera samt strukturera inför en flytt och vi vet hur mycket tid – och energi som går åt. Genom att anlita oss som flyttfirma besparar du dig allt detta och får mer tid över åt andra saker som är mycket roligare, som den nya adressen.

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig. Vi kan erbjuda helhetslösningar eller endast delar och allt utefter just dina behov. Vi skräddarsyr våra paket för att tillgodose alla och leverera den bästa servicen!

Vad innebär flytthjälp hos Swedish Moving?

Om man anlitar oss som flyttfirma i Tumba, får man många fördelar och vi erbjuder vår flytthjälp till både privatpersoner och företag. Det finns inget uppdrag som är för litet eller för stort eftersom vi har all kapacitet som krävs -och viktigast av allt, kunskapen.

Vi tar oss an alla typer av uppdrag och det spelar ingen roll om det är ett stort företag som ska flyttas eller det lilla ensamma bohaget.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttkartonger
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi förstår att ägodelar oftast har ett större affektionsvärde än det faktiska priset och därför är våra medarbetare alltid extra varsamma vid packning samt transport. Men för att ge en extra trygghet till dig som kund är du självklart försäkrad tillsammans med oss.

Swedish Moving – även vid flytt utomlands
Har du planer på att flytta utomlands, men vet inte hur du ska lösa logistiken?
Vi på Swedish Moving erbjuder alla våra tjänster vid utomlandsflytt över hela Europa.
Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att följa dina drömmar och tackar aldrig nej till ett uppdrag.

Vi har självklart alla tillstånd som krävs vid transport inom EU och även i de andra länderna som gränsar. Givetvis är dina ägodelar alltid försäkrade tillsammans med oss under hela transporten. Kontakta oss om du vill ha tips inför din packning eller andra råd som kan vara bra inför en utomlandsflytt.

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring våra tjänster, vi svarar så fort vi kan!