Din flyttfirma i Tyresö

Begär offert

Flyttfirman för dig i Tyresö

Ibland kan det kännas övermäktigt med en flytt, – vad ska packas ner var och vad behöver vi för transport? Vi på Swedish Moving har många års erfarenhet och hjälper dig självklart med hela flytten eller endast delar av den. Vi finns för att underlätta för både privatpersoner och företag!

Det krävs en hel del planering och strukturering innan en flytt och med vår flytthjälp besparar du både tid- och energi. Vi gör det vi är bäst på medan du kan ägna dig åt roligare saker som annars blir till bekostnad av ditt stressade vardagsliv.

Om du har frågor kring din kommande flytt så hör av dig till oss, så hjälper vi dig vidare. Vi svarar alltid på frågor och ger gärna tips och råd. Det spelar ingen roll om det gäller företagsflytt, privata bohag eller utomlandsflytt. Vi har allt som krävs!

Vad ingår i vår flytthjälp?

Vår flytthjälp kan göra stor skillnad och det finns inga uppdrag vi inte klarar av, oavsett om det är ett helt företag som ska flyttas med tillhörande lager eller om det gäller ett litet enmansbohag. Vi har alla redskap, våra egna bilar samt alla våra professionella anställda.

Vi har förståelse för att alla inte har samma behov vid en flytt och därför erbjuder vi skräddarsydda paket till våra kunder. Vi är alltid flexibla och lyssnar på kundens behov och önskemål. Det är även du som kund som bestämmer om du vill ha en offert i timtaxa eller fastpris.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttkartonger
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi vet också att många gånger har era saker ett större affektionsvärde än det faktiskta värdet och med oss kan du känna dig trygg med att våra medarbetare alltid ser till att flytten är varsam, men självklart har vi även försäkringar utifall det skulle hända en olycka.

Från A till B – även vid flytt utomlands

Funderar du på att flytta utomlands eller har en planerad på gång? Då kan kanske du behöver vår flytthjälp? Vi erbjuder även våra tjänster för flytt utomlands över hela Europa.

Vi har självklart alla tillstånd som krävs vid transport och givetvis är ni försäkrade tillsammans med oss under frakten. Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser som skiljer oss från andra flyttfirmor. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

För att behålla vårt goda rykte och nöjda kundkrets arbetar ständigt med att alltid leverera de bästa upplevelserna hos oss och ser till att ge det lilla extra. Vi är väldigt stolta över vår verksamhet och kunderna är vårat kvitto på att vi gör det vi ska.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!