Utlandsflytt

FLYTTA UTOMLANDS TILL EN RIMLIG KOSTNAD

Ska du flytta utomlands och behöver en pålitlig och erfaren flyttfirma? Då ska du anlita oss. Vi har dessutom väldigt konkurrenskraftiga priser på utlandsflytt.

Dörr till dörr – även vid flytt långt bort

Vi transporterar ditt bohag med egna bilar över hela Europa. Vi har ett Gemenskaphetstillstånd för transporter inom EU samt ECMC-tillstånd för flyttar till länder utanför EU (t.ex. Norge och Schweiz). Våra priser är mer åt det rimliga hållet än vad de våra konkurrenter tar. Behöver ni hjälp med en utlandsflytt till ett land utanför Europa? Inga problem, vi hjälper även till med det. Vi ser alltid till att en utlandsflytt går till precis som en kortare flytt – dörr till dörr.

Ordentlig packning är desto viktigare vid utlandsflytt

Grunden i säker packning av flyttkartonger är att kartongen packas helt full. Halvfulla lådor tar onödig plats samt kan sjunka ihop när de staplas med risk för efterföljande skador. Ett exempel: Packa halva kartongen med böcker och fyll upp andra halvan med kläder eller andra lättare material.

Kontakta oss

Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig med flytt av möbler och annat bohag utomlands? Vi är vana vid att hantera värdefullt gods varsamt och säkert. Du når oss enklast via telefon 08-410 92 800 eller genom mail till info@swedishmoving.se.

Information
Från
Till