Din flyttfirma i Vallentuna

Begär offert

Flyttfirman för dig i Vallentuna

Ibland kan det kännas övermäktigt med en flytt, – vad ska packas ner var och vad behöver vi för transport? Vi på Swedish Moving har många års erfarenhet och hjälper dig självklart med hela flytten eller endast delar av den. Vi finns för att underlätta för både privatpersoner och företag!

Det krävs en hel del planering och strukturering innan en flytt och med vår flytthjälp besparar du både tid- och energi. Vi gör det vi är bäst på medan du kan ägna dig åt roligare saker som annars blir till bekostnad av ditt stressade vardagsliv.

Om du har funderingar kring en stundande flytt så hör av dig till oss för vi hjälper gärna dig med tips och råd inför packning eller tar över hela projektet om det känns övermäktigt. Det spelar ingen roll om det gäller företagsflytt, privata bohag eller utomlandsflytt. Vi har vad som krävs!

I särklass den bästa flytthjälpen

Bor du i Vallentuna och planerar en flytt, – då hjälper vi mer än gärna till!

Vi erbjuder alla våra tjänster och vid en stor flytt kan det göra enorm skillnad. Det finns inga uppdrag som vi inte klarar av och det spelar ingen roll om det gäller ett stort företag eller ett litet bohag som ska flyttas. Vi har alla redskap som behövs, egna bilar och fantastiska medarbetare.

Vi har förståelse för att alla inte har samma behov av tjänster när det kommer till flytt. Därför skräddarsyr vi alla paket utefter kundens önskan samtidigt som du bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

Vi vet också att många gånger har era saker ett större affektionsvärde än det faktiska värdet och med oss kan du känna dig trygg med att våra medarbetare alltid ser till att flytten är varsam, men självklart har vi även försäkringar utifall det skulle hända en olycka.


Från A till B – även vid flytt utomlands

Kanske ska din flytt gå utanför Sveriges gränser och är i behov av flytthjälp? Vi erbjuder även våra tjänster vid utomlandsflytt över hela Europa.

Vi har alla tillstånd som krävs vid transporten och givetvis är era ägodelar försäkrade tillsammans med oss under frakten. Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser som skiljer oss från andra flyttfirmor. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

Vi på Swedish Moving gör allt för att behålla vårt goda rykte samt kundkrets och därför lägger vi en stor vikt vid vår service. Vi vill att alla ska få en bra flyttupplevelse tillsammans med oss och att kunden får mer tid till att fokusera på den nya adressen.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller funderingar, så tar vi det därifrån!