Din flyttfirma på Värmdö

Begär offert

Flyttfirman för dig på Värmdö

Vi på Swedish Moving är en seriös flyttfirma för dig på Värmdö. Vi är organiserad, strukturerad och effektiva för att göra flytten så smidig som möjlig för våra kunder. Efter alla våra år i branschen har våra medarbetare en väldigt bra rutin för att få alltid att flyta på så bra som möjligt och framförallt säkert.

Det finns inga uppdrag som är för stora eller små och det finns inget vi inte kan genomföra. Det spelar ingen roll om det handlar om flytt av företag med tillhörande arkiv och lager eller ett litet enmansbohag, Vi har alla redskap, våra egna bilar och yrkesmässig personal.

Om ni har en flytt som väntar, eller är mitt uppe i en, – och ångrar att ni inte anlitat en flyttfirma? Tveka inte på att ringa oss. Vi kan ta över hela projektet eller hjälpa till med de delar som känns övermäktiga. Oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt!

Professionell flytthjälp – Swedish Moving

Oavsett om man är privatperson eller företag så är fördelarna många med att anlita oss som flyttfirma. Vi ser till att det går smidigt och säkert till utan onödiga avbrott i verksamheten, produktionen eller privatlivet.

Vi skräddarsyr våra tjänster utefter kundens behov och önskan. Det är även kunden som bestämmer om offerten ska skrivas i timtaxa eller fastpris. För oss är det viktigt att möta kunden och vi arbetar alltid flexibelt.

Vi hjälper till med alla bitarna från packning, transport, flyttstäd samt montering och allt du behöver göra är att ge oss informationen som behövs. Vi vill göra det så smidigt och enkelt som möjligt för dig.

Några av fördelarna med att anlita vår flytthjälp;

Vi vet också att många gånger har era saker ett större affektionsvärde än det faktiskta värdet och med oss kan du känna dig trygg med att våra medarbetare alltid ser till att flytten är varsam, men självklart har vi även försäkringar utifall det skulle hända en olycka.

Från Värmdö – och ut i Europa

Har du en planerad utomlandsflytt men vet inte hur det ska gå till? Vi på Swedish Moving erbjuder även våra tjänster för flytt utomlands över hela Europa. Vi har alla tillstånd som krävs vid transport och givetvis är dina ägodelar försäkrade under hela resan fram till din nya adress.

Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser som skiljer oss från andra flyttfirmor. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

Vi på Swedish Moving sätter alltid våra kunder i första hand och för att behålla vårt goda rykte och nöjda kundkrets, ser vi alltid till att leverera de bästa upplevelserna hos oss.
Vi gör din flytt enkel, smidig och väldigt effektiv för att du ska förlora så lite tid som möjligt i ditt privatliv eller i verksamheten.