Din flyttfirma i Vasastan

Begär offert

Flyttfirman för dig i Vasastan

Vi är en professionell flyttfirma som har stor erfarenhet inom branschen. Vi vet hur mycket planering, strukturering och tid som krävs vid en flytt. Ibland kan det till och med kännas övermäktigt.
Det är därför vi finns här för dig.

Vi vet hur man effektiviserar hela flytten för att genomföra hela projektet på det smidigaste sättet. Vi vill underlätta och minska stressen för dig som kund och erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag.  Överlåt alltifrån packning, demontering och logistik till oss, så lovar vi en mer positiv upplevelse samtidigt som du sparar tid och får energi till att koncentrera dig på det roliga, som planeringen av den nya adressen.

Om du har frågor kring din kommande flytt, så tveka inte på att kontakta oss. Vi finns här för dig och hjälper dig gärna med tips och råd. Det spelar ingen roll om det gäller företagsflytt, privata bohag eller utomlandsflytt. Vi har allt som krävs!

Vad ingår i vår flytthjälp?

Vi erbjuder våra tjänster till alla i Vasastan och vid en stor flytt kan det göra stor skillnad. Det finns inga uppdrag som vi inte klarar av, oavsett om det är ett stort företag som ska flyttas eller ett litet bohag. Vi har alla redskap, våra egna bilar samt alla våra anställda.

Vi förstår att alla våra kunder kanske inte har samma behov och skräddarsyr därför våra paket utefter önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert. Det spelar ingen roll om det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser för vi vill alltid att ni ska uppleva den bästa servicen, tryggheten och vara nöjda med oss som flyttfirma.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttkartonger
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Uppackning
  • Montering

Vi vet också att många gånger har era saker ett större affektionsvärde än det faktiskta värdet och med oss kan du känna dig trygg med att våra medarbetare alltid ser till att flytten är varsam, men självklart har vi även försäkringar utifall det skulle hända en olycka.

Från A till B – även vid flytt utomlands

Funderar du på att flytta utomlands eller har en planerad pågång? Då kan kanske du behöver vår flytthjälp? Vi erbjuder även våra tjänster för flytt utomlands över hela Europa.

Vi har självklart alla tillstånd som krävs vid transport och givetvis är ni försäkrade tillsammans med oss under frakten. Vi har även väldigt konkurrenskraftiga priser som skiljer oss från andra flyttfirmor. Kontakt oss, så ger vi dig packningstips och andra råd inför din flytt!

Kontakta oss

Om du står inför en flytt och har frågor eller funderingar kring våra tjänster så kontakta oss, så lovar vi att svara så fort vi kan!